OKAF 2023 Samsun

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Üniversitemiz ev sahipliğinde, 10 paydaş üniversitenin katılımıyla, 28-29 Nisan 2023 tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonda Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'23) düzenlenecektir.

Etkinlik programına https://okaf.omu.edu.tr/etkinlik-takvimi/ linkten ulaşabilirsiniz.

Not: Kurupelit Kampüsünden otobüs kaldırılacaktır.

Güzergahı: Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi-Mühendislik Fakültesi-Ziraat Fakültesi-Sağlık Bilimleri Fakültesi-Sağlık Hizmetleri MYO-İlahiyat Fakültesi-İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiYabancı Diller Yüksekokulu (Üniversite Cami Otobüs Durağı)-Diş Hekimliği Fakültesi- Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi-Veteriner Fakültesi-Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (AKM Önü), Tıp Fakültesi (5 Nolu Kapı) -Rektörlük Binası-Güzel Sanatlar Kampüsü (Otobüs Durağı) güzergâhından Fuar alanına geçilecektir. Tarih/Saati: 28 Nisan Cuma Sabah:09.00 Eğitim Fakültesinden otobüs kalkacaktır.