37. Geleneksel Üniversite İçi Spor Şenliği

1. Geleneksel Üniversite İçi Spor Şenliği ile ilgili duyuru aşağıdaki gibidir. İlgilenen öğrencilerimize duyurulur. Resmi yazı ve başvuru formu ilişimi aşağıdadır.

Resmi duyuru yazısı

Spor Etkinlikleri Katilim Formu.pdf

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının ilgi yazı ile; Üniversitemiz "37. Geleneksel Üniversite İçi Spor Şenliği " 15 Nisan - 12 Haziran 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz personeli ile Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin Basketbol (Bay-Bayan),Voleybol (Bay-Bayan) ve Futbol (Bay) branşlarında oluşturacakları takımların katılımıyla Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi saha ve salonlarında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu spor şenliği fikstürünün oluşturabilmesi için, bölümünüzün katılacağı spor branşlarının ekte bulunan PP4.7.FR.0165 numaralı Spor Etkinlikleri Katılım Formuna yazılarak 13 Mart 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirilmek üzere Dekanlığımıza iletmeniz hususunda gereğini, rica ederim.